ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Μετακομίσεις Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση εταιρειών μετακομίσεων
όλες οι υπηρεσίες

Τσιπίλης Γεώργιος

Η εταιρεία Γ. Τσιπίλης  αναλαμβάνει  μεταφορές & μετακομίσεις σε όλη την Αττική με ασφάλεια, άμεσα και  με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Πραγματοποιούμε οικιακές μεταφορές, μεταφορές γραφείων, επαγγελματικών χώρων και κάθε είδους άλλη μεταφορά.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε  χωρίς ζημιές να μεταφέρουμε τα αντικείμενα και και τις οικοσυσκευές σας, στον χρόνο και στο χώρο που εσείς θέλετε.

Η μεταφορική ΤΣΙΠΙΛΗΣ δραστηριοποιείτε επί σειρά ετών στον τομέα της μετακομίσεις και της διανομής εμπορευμάτων .Παρέχουμε μόνιμο ελληνικό προσωπικό με πείρα στην συσκευασία της οικοσκευής σας και της μεταφορές σας. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Αθήνα, σε όλη την Αττική, και σε όλη την Ελλάδα, αλλά και προς το νησιά. 
Η μεταφορική ΤΣΙΠΙΛΗΣ αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις ένστολων π.χ. στρατιωτικών, αστυνομικών προσφέροντας ειδικές τιμές και πρόσφορες.

Αναλαμβάνουμε οικιακές μεταφορές και μετακομίσεις για πολύτεκνους, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, άνεργους, δάσκαλους, καθηγητές. Επίσης αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, αλλά και διανομές εμπορευμάτων εταιρειών προσφέροντας φθηνές και οικονομικές τιμές.


Μεταφορές από 40 ευρώ!


Τηλέφωνα επικοινωνίας

6997028235 WIND
6937357590 COSMOTE
6942545576 VODAFONE
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες